WERKWIJZE
Goed om te weten als je (voor het eerst) op afspraak gaat bij Mondzorgpraktijk Dede in Apeldoorn, Deventer of Zwolle

In de mondzorgpraktijk in Deventer, Apeldoorn en Zwolle staat het contact met de patiënt centraal en hechten Zelia Dede en haar collega's zeer veel waarde aan goed geleverde mondzorg, op maat voor elke patiënt. "Je moet je op je gemak kunnen voelen," aldus Zelia. "Mijn streven is om kwalitatief hoogwaardige behandelingen te geven, toegespitst op de behoefte van de patiënt. Oftewel: alles wat nodig is voor een goede mondgezondheid!" Hierbij heeft mondhygiënist Dede affiniteit met angstige patiënten en andere bijzondere zorggroepen.


Op afspraak? Neem mee: 

  • Verzekeringsgegevens en/of zorgpas
  • Geldig legitimatiebewijs (rijbewijs/paspoort)
  • Eventueel: medicatielijst
  • Eigen tandenborstel en/of andere eigen mondverzorgingsproducten


Wat gebeurt er op de eerste afspraak?

De eerste afspraak duurt ongeveer 45 minuten. (Afhankelijk van de reden van het bezoek en je mondgezondheid, kunnen er eventueel meerdere afspraken volgen.Bij de eerste afspraak wordt de algemene gezondheid doorgenomen aan de hand van een gezondheidsvragenlijst. - Zijn er wijzigingen m.b.t. jouw gezondheid en medicijngebruik? Geef dit dan tijdig aan via info@mondhygienistdede.nl of via 0614309282.

Vervolgens wordt de mond onderzocht en het tandvlees gecontroleerd op bloedingen en oneffenheden. Er wordt uitleg gegeven over het ontstaan van de probleemgebieden en de mogelijke behandelingen en consequenties daarvan. Indien noodzakelijk krijg je instructies over mondverzorging.

Kostenplaatje

Op de eerste afspraak zal ter afsluiting een begroting worden gemaakt dat netjes wordt doorbesproken. Voor de eventuele verdere behandeling(en) dien je vanzelfsprekend akkoord te gaan met het behandelplan. Een begroting vanaf € 150,- zal ter informatie meegegeven worden. Meer over de samenstelling van de tarieven is te vinden via Tarieven. Vragen hierover? Stel ze via info@mondhygienistdede.nl of via 0614309282.
"Goede mondhygiëne houdt tandartskosten laag."
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn